Referencie - Veronika Bandošťáková

Veronika Bandošťáková Leto 2016

Leto v Amerike? Ja vravím ÁNO !

Ahojte všetci, ktorí váhate a stále rozmýšľate či do toho ísť alebo nie. Neváhajte a choďte do toho!

Vidieť Ameriku na vlastné oči je nezabudnuteľný zážitok. Mňa osobne táto krajina uchvátila. Pokoj s akým tam ľudia žijú, akí sú k vám priateľskí a nič neriešia. Preniesli to na mňa. Nechcela som tú krajinu ani opustiť. Necítila som sa, akoby som opustila domov na nejaký čas, ale akoby som po nejakom čase konečne prišla domov. Pocit, aký mi pobyt v tej krajine dal som veľmi dlho hľadala. Pokoj aký mi priniesla do duše a spokojnosť akú mi vniesla do mysle som dlho postrádala. Mne učarovala.

Odišla som do Ameriky pracovať ako plavčíčka s dvomi najlepšími kamarátkami s veľkými očakávaniami. Realita a všetko, čo sme tam zažili však ďaleko prevýšilo naše očakávania. Dostali sme sa do mesta Falls Church, ktoré už vždy budem nazývať svojim druhým domovom. Spoznala som nespočetné množstvo úžasných ľudí, zlepšila sa v jazyku a užila si každý jeden deň naplno. Ľudia si ma na bazéne obľúbili a vždy ma prekvapili nejakým chutným teplým jedlom. S kamarátkami sme cestovali toľko, čo nám len kolesá bicyklov umožnili po celom okolí. Máme za sebou nespočetné množstvo výletov a fotiek, ktoré odrážajú každé jedno nadšenie v našich tvárach. Prácu plavčíčiek v skvelom kolektíve sme si zamilovali. Nemôžem nespomenúť, ako piateľskí boli ľudia z Premier Aquatics. Na začiatku sme sa báli ich prístupu, no milo nás prekvapili tým, akí boli nápomocní a snažili sa nám vychádzať v ústrety.

Na konci pobytu sme sa rozhodli investovať časť zarobených peňazí na bláznivý výlet po Californii. Požičali sme si auto a vyrazili sme. Boli sme skvelá partia a to je základ. Precestovali sme dokonca viac, ako sme plánovali. Kempovali sme v národných parkoch a po večeroch si na ohni varili horúce zeleninové polievky, štverali sa po skalách v Grand Kaňone, zaháňali zimomriavky v neuveriteľných výškach s nádherným výhľadom na vrcholoch týchto hôr, skákali v kluboch v Las Vegas, jašili sa v lunaparkoch a kričali na horských dráhach v nenormálnych výškach, ochutnali jedlá niekoľkých kuchýň z rôznych krajín, precestovali San Francisco a pobehali pláže v Los Angeles so surfom v ruke. Zažila som toľko vecí vtesnaných do niekoľkých dní, až som mala pocit, že si ich nestíham naplno užívať. Navštívila som miesta, aké som mala možnosť poznať len v amerických filmoch.

Neusmievajte sa nad fotkami iných študentov, zbaľte kufre a utekajte to zažiť na vlastnej koži. Vrelo odporúčam každému. 

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk