Referencie - Miloš Mitaľ

Miloš Mitaľ Leto 2015

Dôvod môjho tripu do USA bol jednoznačný. Zažiť výnimočné leto, spoznať nových ľudí a samozrejme zažiť ,,americký sen,,. Asi dva roky predtým ma zaujala možnosť pracovať ako plavčík v USA. Avšak vtedy som tento plán nezrealizoval.

Možnosť pracovať v Amerike som riešil cez viacero spoločností, avšak Premier Aquatics sa mi pozdávala najviac. Individuálny prístup ku každému, pomoc či už telefonicky alebo osobne, taktiež po stránke týkajúcej sa prvotných nákladov pre vycestovanie, kurz plavčíka a podobne.

Prišiel máj a bol som v Amerike. Prvé dva týždne by som hodnotil ako najťažšie. Avšak tie ma posunuli najviac, čo sa týka zdokonalenia angličtiny, či práce s ľuďmi. Postupne sa začali formovať priateľstvá s ľuďmi navštevujúcimi bazén. Tak to išlo celé leto a postupne sa to zlepšovalo. Zrazu sme boli ako jedna veľká rodina. Treba sa však pripraviť aj na to, že sa tam človek stretne aj s ľuďmi naopak nepríjemnými, tak to je všade.

Pomaly prichádzal koniec sezóny a priznám sa, už som sa aj tešil domov, ale zároveň som sa tešil na cestovanie. Navštívili sme Miami a odtiaľ sme sa loďou plavili na Key West a ostrov Cozumel v Mexicu. Dokonalá vychutnávka. Ak je niekto nerozhodný, čo sa týka finančnej stránky, aj napriek tomu, že nás upozorňovali, že nemám ísť do USA kvôli peniazom, náklady sa mi vrátili, nakúpil som si veľa vecí a ešte si užívam na Slovensku. Leto 2015 mi dalo mnoho, chcel by som sa poďakovať Premier Aquatics za moje leto! Takže neváhajte a baľte kufre!

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk