Referencie - Laura Gregušová

Laura Gregušová Leto 2017

Keby mi niekto pred rokom povedal, že budem robiť plavčíčku v Amerike a že uvidím New York, Washington DC, Las Vegas, Miami, Bahamy a mnoho ďalších miest, tak by som ho vysmiala. Ale sny sa stali skutočnosťou a vďaka Premier Aquatics som prežila to najlepšie leto v mojom živote. Ak chceš mať také super leto ako ja, stačí kontaktoať Matúša z Premier Aquatics, povedia ti celý postup a všetky náležitosti a pomôžu ti so všetkými vybavovačkami. V Amerike som pracovala v meste Woodbridge pre LakeRidge association na multiguard bazéne, čiže sme tam boli stále minimálne piati plavčíci a to nikdy nebola nuda. Bazén som mala blízko apartmánu, cca. 7 minút bicyklom.

Laura 2

Na bazéne sme boli super partia, takže som sa do práce stále tešila, aj keď občas boli chvíle, keď som toho mala plné zuby. Po odpracovaní celého leta prišiel ten očakávaný posledný deň, na ktorý sme sa tešili celé leto, avšak uvedomila som si ako mi to tam bude chýbať. Po rozlúčke s ostatnými plavčikmi sa hneď na druhý deň začalo naše cestovanie. Videli sme Ocean City, Washington DC, zábavný park Kings Dominion, kam nás zobral náš zamestnávateľ Premier Aquatics, New York, Las Vegas, Grand Canyon, Death Valley national park, Miami a nakoniec sme boli na 5-dňovej plavbe po Karibiku. Vďaka programu work and travel sme videli miesta, o ktorých sa nám dovtedy len snívalo. Ak sa stále neviete rozhodnúť či ísť do toho, vrelo odporúčam vycestovať a užiť si nezabudnuteľné leto.

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk