Referencie - Adriana Ivanová

Adriana Ivanová Leto 2014 a 2013

Minulé leto som sa rozhodla, že prežijem inak ako tie predchádzajúce. A čo ma hneď napadlo? AMERIKA! Tak som neváhala a začala som hneď s vybavovaním, keďže čím skôr začnete, tým lepšie a lacnejšie pre vás ;) K Premier Aquatics som sa dostala cez môjho spolucestovateľa, ktorý mi odporučil Matúša a tím Premier Aquatics na Slovensku, a môžem povedať, že s jeho výberom som bola maximálne spokojná. Ešte sme ani do USA nedorazili a už na plavčíckom kurze som mohla vidieť profesionálny prístup priamo od amerických zamestnávateľov. 

A čo povedať na pobyt v USA? Jednoznačne najlepšie leto, aké som si len mohla predstaviť! :) Spoznala som veľa nových ľudí, prežila kopec zážitkov a videla neuveriteľne veľa miest (New York, Washington DC, zábavný park Kings Dominion, Virginia Beach, Miami, Grand Turk, Jamajca, Bahamas..). Preto neváhajte a aj vy urobte rozhodnutie ako ja a určite neoľutujete! Veď kedy je najlepšie spoznať USA, keď nie počas študentského života?

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk