Referencie - Janka Nerečová

Janka Nerečová Leto 2019

Prežila som najlepšie leto môjho života. S kamarátkou Zuzkou sme si ho veľmi užili, či už plavčíkovanie alebo cestovanie po západe USA. Mali sme skvelé bazény v North Bethesde a bývali sme v mestečku Rockville priamo v centre. Predpokladáme, že určite aj zásluhou Matúša nás pridelili práve na tieto miesta (pozn. Matúša - nie nie, boli ste vynikajúce na pohovore a kurze plavčíka, takže je to vaša zásluha :-) ). V podstate za celé leto sa neobjavil žiadny problém. Na byte sme bývali ešte s Adamom, s dvomi Ukrajincami a jednou Poľkou a všetci sme vychádzali úplne v pohode. Na bazénoch sa nám, našťastie, nestal žiadny incident a myslíme si, že ľudia s nami boli tiež spokojní. Na bazén chodili tí istí návštevníci a všetkých sme už poznali, tak ako nám hovoril Matúš počas kurzu plavčíka.

Už počas leta sme stihli dosť pocestovať, využili sme naozaj každý voľný deň. Boli sme v New Yorku, Philladephii, dvakrát v Ocean city a samozrejme vo Washingtone D.C., v ktorom sme strávili naozaj dosť času (pre nás však stále málo). A po lete sme dali typický okruh po západe USA. Teraz sme už naspäť doma, ale stále spomíname, ako nám bolo výborne.

Určite pokračujte v tom, čo robíte. Sme rady, že sme sa o Premier Aquatics dozvedeli. Už na začiatku sa nám snažil Matúš dať čo najviac informácií, mohli sme mu kedykoľvek zavolať a keď sme mu napísali, tak veľmi rýchlo reagoval. Organizácia kurzu plavčíka bola tiež na jedničku!

Ešte raz ďakujeme Matúšovi a Premier Aquatics za naše leto a tešíme sa na ďalšie!

Janka Nerečová a Zuzka Liptáková

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk