Referencie - Lucka Hederová

Lucka Hederová Leto 2019

Vždy ma nesmierne lákalo isť a zažiť super leto v USA, ale nevedela som nazbierať odvahu. Myslela som si, že je hrozne komplikované to všetko vybaviť, avšak o opaku ma presvedčila moja kamarátka a spolužiačka, ktorá bola cez Premier Aquatics v USA 2x. Jej super skúsenosti a odporúčania ma natoľko nadchli, že som nemohla čakať a hned druhý deň som písala e-mail Matúšovi z Premier Aquatics. Matúš je úplne super! Všetko mi podrobne a zrozumiteľne vysvetlil a naozaj ukázal, že vycestovať do USA nie je nič zložité :-) Možeš mať super pocit, lebo je to človek, čo si prešiel presne tým, čo čaká aj teba, a preto presne vie, o čom rozpráva plus ti povie aj svoje zážitky, skúsenosti a odporučania.

Mojim plánom bolo vycestovať sama. Na plavčíckom kurze som ale stretla 2 úžasné super kamošky na celý život, s ktorými som nakoniec bývala a celé leto cestovala po USA.

A prečo práve Premier Aquatics? Pretože je to zamestnávateľ, ktorý je naozaj spoľahlivý (btw stretneš ho aj na kurze plavčíka a ver mi, tak super ľudí mať za zamestnávateľov to chceš a všetko, čo ti garantuje v zmluve, do bodky splní). Bývanie bolo na super úrovni a po celom dni na slnku si sa mohol tešit na super postel a nie na nafukovačku či gauč. Výborné finančné ohodnotenie, bonus a k tomu super ľudia všade okolo teba. Výhod je neskutočne veľa, ale aby si rozhodne vedel, o čom rozprávam, musíš to len skúsiť. Ja by som išla znovu lenže už som absolvent a rozhodne keby možem idem znova. Takže ja dávam Premier Aquatics 100 bodov :-) 

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk