Referencie - Barbora Vorlová

Barbora Vorlová Leto 2019

Leto je už dávno za nami, vonku dážď a 10 stupňov a zatiaľ neprešiel jediný deň po prílete domov, kedy by som si nespomenula na leto strávené v USA. Vybrať si Premier Aquatics ako zamestnávateľa bolo určite skvelé rozhodnutie - ako Matúš (SK), tak Petr (CZ) sú neskutočne milí a pozitívne naladení chlapci, ktorí s tebou ochotne komunikujú od začiatku do konca. Prejdeš si prípravou na kurz plavčíka, ktorá je zorganizovaná na jedničku - rozhodne sa nebudeš nudiť, počas celého víkendu je naplánovaný do detailu a naučíš sa základné techniky oživovania, prvej pomoci a pod. Pred odletom ťa ešte čaká kopa papierovania ohľadom víz a nakoniec odlietáš do USA. Samozrejme sa celé leto tešíš na cestovanie po skončení práce, pretože robíš každý deň viac-menej to isté, ale možnosť byť celý deň pri bazéne, spoznať miestnych ľudí, ktorí sú v 90% prípadov maximálne milí, vypiť si (nielen vodu :D ) so spolubývajúcimi, a zarobiť si niekoľko násobne viac, čo doma ... tomu hovorím super leto! :-)

Nikde som sa nestretla s tak profesionálnou formou osobného prístupu ako u zástupcov Premier Aquatics ČeskoSlovensko (Matúš a Petr), ktorí mi zavolali na bazén, ako sa mám alebo ma dokonca prišli na bazén aj navštíviť osobne. Išla som do USA sama a rozhodne mám na čo spomínať, spoznala som veľa nových ľudí, nádherných miest ... čiže moje odporúčanie je, že aj keď ideš do USA sám/sama, určite choď! Naozaj to stojí za to a už počas prípravy na kurz plavčíka sa môžeš zoznámiť s ďalšími študentmi, ktorí cestujú do USA osamote a dáte sa dokopy. 

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk