Referencie - Žaneta Števuliaková

Žaneta Števuliaková Leto 2018 a 2017

Zážitky, spomienky, smiech, párty, ľudia, leto v USA... o tomto všetkom som snívala už dávno predtým ako sa to stalo. V lete 2017 a 2018 som si uskutočnila môj little dream. Až keď som nasadla do lietadla v Istanbule - smer Washington DC som si uvedomila, že je to vážne skutočné a ja idem za ďalším dobrodružstvom, ale toto dobrodružstvo bolo diametrálne odlišné od predchádzajúcich. „Ja idem fakt do USA!“ celou cestou mi znelo v hlave. Už na letisku som stretla ľudí z training kurzu. Ani jeden deň v Amerike som nepocítila a ani neoľutovala, že som sa rozhodla ísť sama. Za 4 mesiace som spoznala viac ľudí ako za celý môj život dovtedy. Výhodou boli rôzne národnosti ako Ukrajina, Česko, Slovensko, Rusko, Srbsko, Jamajka, Turecko, Filipíny. Párty, párty, párty...naozaj ich bolo dosť.

zaneta 2

Pracovala som ako lifeguard v štáte Virginia. Mala som menší bazén so skvelými guests. Boli veľmi priateľskí a hlavne štedrí, čo sa jedla týka. Nemali problém nás pozvať k nim domov na grilovačku v americkom štýle.

Precestovali sme Virginiu krížom-krážom, sem-tam zablúdili do Marylandu, vo Washingtone som mohla robiť už sprievodcu, najlepšie debaty sme mali o pol 5 ráno s uberdrivers keď sme sa vracali z párty, GoPro mi takmer zhltol Atlantický oceán v Ocean City, keď sme nemali čas počas leta, stretli sme sa v New Yorku na Times Square, zablúdili v jaskyni Luray Caverns a ešte oveľa viac neskutočných zážitkov!

Ďakujem ľuďom, ktorí mi pomohli zažiť toto dobrodružstvo a taktiež mojej company Premier Aquatics, pre ktorú som pracovala. Ešte sa vrátim! See yaa in 2018!

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk