Referencie - Maxi Bajanová

Maxi Bajanová Leto 2022 a 2023

Na leto mimo Slovenska neviem dopustiť. Už druhé leto po sebe som opustila hranice Slovenska a vybrala sa za veľkú mláku. Aj keď to boli dlhé 3 mesiace, určite nič neľutujem.

Premier Aquatics je jedna veľká rodina, ktorá stojí vždy pri tebe a pomôže najviac ako je v ich silách. Celý proces, od prihlasovania sa cez agentúru až po príchod do Spojených štátov, bol dobre zorganizovaný a podporovaný. Aj keď sa na prvý pohľad môže zdať táto práca ťažká, supervízori vám všetko dôkladne vysvetlia a skúšky prebehnú bez stresu.

Okrem pracovných povinností sme mali príležitosť objavovať krásy krajiny po pracovnej dobe, čo sme naplno využívali. V rámci osobného voľna sme precestovali Baltimore, Philladelphiu, Ocean City, New York či Miami.

Celkovo vzaté, Work and Travel a práca plavčíka v USA bola pre mňa úžasným dobrodružstvom. Získala som nielen pracovné skúsenosti, ale aj životné lekcie a nezabudnuteľné zážitky. Odporúčam program každému, kto chce kombinovať prácu s cestovaním a stretávaním nových ľudí z celého sveta.

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk