Referencie - Martina Šuláková

Martina Šuláková Leto 2023

Ak stále váhaš, či vyskúšať leto v Amerike, tak neváhaj a skús to! Leto v Amerike bolo jedno z mojich najlepších rozhodnutí počas štúdia na vysokej škole, aj keď som to spravila fakt, že na poslednú chvíľu (prihlásila som sa posledný možný deň, ako aj posledný rok na vysokej škole, ale prečo si nepridať troška viac stresu pred odovzdaním diplomovky :D...určite však odporúčam riešiť všetko skôr a cítiť sa komfortnejšie, avšak svedčí to o tom, že všetko sa dá, ak človek chce). Všetci z Premier Aqaticsu boli ku mne milí, ústretoví, pomohli mi vyriešiť všetky moje otázky a ja som mohla spokojne vycestovať. Samozrejme tomu predchádzala časť vybavovačiek spojených s vycestovaním, ako aj zúčastnenie sa kurzu plavčíka. Kurz bol super, pričom už na ňom som mohla spoznať svojich nových kamošov s ktorými som sa mohla vrhnúť na nové zážitky vo svete, ktorí mi zároveň boli oporou.

Po pricestovaní do USA si každý osvojí vyšší level samostatnosti, ako doposiaľ mal. Ja som dostala celkom busy bazén, takže som mala o dennú zábavu postarané :-) Bazén na ktorom som väčšinu leta pracovala bol plavecký, takže náš swimteam mal každý deň tréningy, na bazéne sa konali rôzne plavecké súťaže, taktiež hostia mali víkendové oslavy a nám aspoň išiel čas v práci rýchlo. O to viac sme si vážili každý voľný deň, a chceli ho využiť čo najviac. Počas leta som sa zúčastnila výletov do zábavného parku Six Flags, Ocean City,či baseball game, ktoré všetky organizoval Premier Aqatics. Okrem týchto miest som navštívila aj New York, Washington a národný park Great Falls. Sezónu na bazéne sme ukončili na super olympiáde organizovanej zamestnávateľom. Počas leta som si vytvorila mnoho nových priateľstiev, krásnych zážitkov a spomienok. Tiež som spoznala americkú kultúru, a nie len tú! :-)

Posledné dva týždne do odletu do domoviny som si ešte užila západ krajiny, kde som aj prvýkrát surfovala na vlnách Tichého oceánu. Takže ak si stále váhal, verím, že po prečítaní týchto informácií v tom už budeš mať jasno :-) A aby som nezabudla, neboj sa ísť sám! Ja som šla a som za to rada.

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk