Referencie - Lukáš Smolár

Lukáš Smolár Leto 2022 a 2023

Už od strednej školy som sníval a túžil zažiť veľké dobrodružstvo a vycestovať do USA. Keďže som ešte nemal na to vek, splnilo sa mi to až na vysokej škole.

Matúš navštívil náš internát v Prešove so svojou prednáškou o práci plavčíka v blízkosti mesta Washingtonu D.C. a mne sa to natoľko zapáčilo, že som sa chytil príležitosti a úspešne absolvoval kurz plavčíka v Banskej Štiavnici, kde som sa stretol aj so svojim budúcim zamestnávateľom. Na začiatku som mal obavy, pretože moje prvé leto sa zrušilo kvôli covidu, ale našťastie hneď ďalšie leto sa moje sny stali skutočnosťou. Môj prvý let lietadlom a hneď za veľkú mláku. Páčilo sa mi až tak, že som vycestoval aj ďalšie leto, a znova s Premier Aquatics, pretože som bol s nimi spokojný a odporúčam aj ostatným.

Počas leta som získal nových priateľov pochádzajúcich naprieč celým svetom napr. z Maroka, Pakistanu, Mexika, Guatemaly, Gruzínska, Bulharska, Turecka, Poľska, USA a samozrejme z Česka a Slovenska. Práca plavčíka je fajn. Ľudia si chodia na Váš bazén oddýchnuť, opaľovať sa alebo si zaplávať, až na deti. Tie sú nabité energiou a Vašou úlohou je dať pozor a upozorniť ich, aby sa niečo nestalo. Ľudia sú tam milí a majú radi „small talk“. Občas sa konali v blízkosti bazéna party a ľudia mi nosili občerstvenie ako hamburger, hot dog, tacos, grilovaná kukurica, koláč alebo mi doniesli ako pozornosť za dobre odvedenú prácu a čistý bazén ovocie, snacky, nealko drinky. Po práci ma pozývali na barbecue. Počas leta som podnikol výlety do Washington D.C. alebo rôzne spoločné teambuildingy v Ocean city, paddle board na Potomac River, bejzbalový zápas v D.C. alebo tenisový Mubadala Citi DC Open. Nudiť sa tam rozhodne nebudete. Na konci leta prišla ta najlepšia časť, cestovanie. Amerika je obrovská a je len na tebe ktoré miesta navštíviš. Leto s Premier Aquatics stojí za to.

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk