Referencie - Lucia Matulová

Lucia Matulová Leto 2023

Posledné tri roky som mala túžbu vycestovať za hranice Európy, ale strach z neznámeho mi to nechcel dovoliť. Napriek tomu som začiatkom tohto roku prekonala svoje obavy a nikdy v živote túto skúsenosť a čas strávený v USA neoľutujem. Obohatilo ma to po všetkých stránkach a posunulo vpred. Počas leta sa udialo veľa krásny momentov spojených s spoznávaním nových ľudí z rôznych krajín sveta a ich kultúrnych zvykov, stretávanie sa s americkými občanmi, ktorí ťa vždy s úsmevom na tvári pozdravia, cestovaním po USA od Washingtonu, Miami na Floride po Las Vegas v Nevade či LA.

Na druhej strane, sa z času na čas vyskytli aj tie menej pozitívne chvíle, ktoré ma na druhú stranu naučili ako situáciu riešiť a vyriešiť či už sama, s pomocou nových kamarátov alebo skvelých ľudí z Premier Aquatics SK, ktorí mi vždy odpovedali na moje otázky a pomohli mi keď bolo treba. Ďakujem za túto príležitosť, ktorú som mohla využiť, a nadobudnuté skúsenosti zdieľať s ľuďmi ktorí momentálne premýšľajú nad vycestovaním. Mojou odpoveďou bude vždy: "Áno", cestujte!

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk