Referencie - Timo Šrámek

Timo Šrámek Leto 2023

Leto 2023 sa pre mňa stalo nezabudnuteľným dobrodružstvom, keď som sa rozhodol vyskúšať program Work and Travel USA. Moje cestovateľské dobrodružstvo začalo na miestnom bazéne, kde som sa stal plavčíkom a stretol som skvelých ľudí z rôznych kútov sveta. Práca na bazéne mi nielenže poskytla príležitosť spoznať miestnu komunitu, ale tiež mi otvorila dvere k novým priateľstvám so zahraničnými účastníkmi programu.

Moje dni začínali s pohľadom na modré nebo a slnečné lúče odrážajúce sa na vodnej hladine. Práca plavčíka síce vyžadovala zodpovednosť, no každý deň bol iný a niesol so sebou nové výzvy. Spolu s ďalšími plavčíkmi sme tvorili rozmanitý tím, zložený z mladých ľudí zo všetkých kútov sveta. Naša spolupráca vytvárala príjemnú atmosféru, a vďaka tomu práca na bazéne nebola len povinnosťou, ale aj príležitosťou pre nové priateľstvá.

Koncom leta sme sa rozhodli pre skutočné dobrodružstvo - spoločný road trip po USA. Zažili sme krásy Grand Canyonu, fascinujúcu atmosféru New Yorku a užívali si slnečné pláže v Kalifornii. Cestovanie s novými priateľmi z rôznych kultúr bolo jedinečným zážitkom, ktorý mi otvoril oči pre rôznorodosť a krásu sveta.

Navyše som sa naučil mnoho o sebe samom a získal som cenné skúsenosti, ktoré ponesiem so sebou do ďalších fáz života. Práca plavčíka ma naučila zodpovednosti a rýchleho rozhodovania, zatiaľ čo cestovanie s novými priateľmi ma inšpirovalo k tomu, aby som bol otvorený novým príležitostiam a prijímal výzvy s nadšením.

Celé toto letné dobrodružstvo bolo pre mňa nielen skvelou pracovnou skúsenosťou, ale aj príležitosťou objaviť krásy sveta a stretnúť nezabudnuteľných ľudí. Work and Travel program mi otvoril dvere k novým možnostiam a poskytol mi vzácne spomienky, ktoré budem nosiť so sebou celý život.

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk