Referencie - Vieroslava Girašková

Vieroslava Girašková Leto 2023

Keď som si čítala presne tieto recenzie, nechápala som ako môžu byť ľudia takto nadšení. No po tom všetkom čo som počula, som nazbierala odvahu, odhodila obavy bokom a zaregistrovala som sa. Už na kurze mi bolo jasné, že rozhodnutie bolo správne. Bolo to ako skvelý teambuilding. Zábava, spoznávanie kolegov a vytváranie priateľstiev.

Je to skvelý spôsob ako vidieť svet. Domi a Matúš z Premier Aquatics sú TOP ľudia a vždy keď som potrebovala poradiť vedela som, že vždy mi pomôžu. Ich inštrukcie nám pomohli vycestovať a bezpečne sa vrátiť domov. Vidieť New York, Miami, Orlando či Washington znie úplne mega. Ver, že to je len zlomok z toho, čo ti tento program ponúka. Jedna rada.. ak Vám Dominika napíše čo si máte zbaliť tak zbaľte si aj ten pršiplášť a svetla na bike, ja som to naozaj ocenila :-D.

Tak neváhaj a cestuj! Pracovať ako plavčík v USA je naozaj top.V práci spoznáš rozmanitosť Ameriky a vo voľnom čase, tie najviac vybombene lifeguard party. Je to jeden veľký neskutočný kolektív s ktorým sa budeš tešiť do práce. Ak si sa dočítal až sem, tak neváhaj, zbaľ si kufor a preži to naj #letospremieraquatics.

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk