Referencie - Lea Janíková

Lea Janíková Leto 2023

Práca plavčíka bola napriek potrebnej zodpovednosti príjemná. Bol to priestor, kedy sme mali možnosť spoznávať ľudí a zlepšovať si angličtinu. Náš SUPER supervizor Travis bol vždy veľmi vtipný, príjemný a vždy sa nám snažil vyhovieť, čo sa týka práce, a to nám dovoľovalo v plnej miere spoznávať krásy krajiny už počas pracovania. Spoznali sme skvelých ľudí – nielen kolegov v práci, ale aj miestnych obyvateľov, ktorí nám z času na čas priniesli/objednali jedlo :-)

Celkovo sme si odniesli neskutočné spomienky, a to nielen na úchvatné prírodné scenérie a mestá, ale aj na ľudí, ktorí nám túto cestu spríjemnili. Vďaka Premier Aquatics sme zažili Ameriku v jej najlepšom svetle a odporúčam každému túto skvelú príležitosť na cestovanie, prácu a spoznávanie nových ľudí. Ak ešte uvažuješ či do toho ísť alebo nie, jednoznačne choď! Určite to neoľutuješ a so všetkým Ti milí ľudia z Premieru pomôžu. Náš road trip po Amerike bol neopísateľným dobrodružstvom plným zážitkov skutočne na celý život. Rozhodli sme sa objavovať najmä národné parky Ameriky, kde nás ohúrila majestátnosť prírody, krása krajiny, ale aj tarantuly, haha. Mali sme možnosť cestovať na miesta, ktoré sme poznali iba z filmov.


Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk