Referencie - Dominik Malý

Dominik Malý Leto 2023

Dobrý deň prajem, už dlho zvažujem že vám napíšem stručnú správu v ktorej by som zhrnul čo všeličo som zažil v USA a ako to z odstupom času hodnotím. Ďakujem za množstvo zážitkov ktoré som si mohol odniesť domov, či boli pozitívne viac alebo menej, za každý jeden som rád, lebo na všetkom sa človek časom pousmeje. Začiatky neboli ružové, nevedel som niektoré veci vyriešiť, ale vždy keď som sa na vás obrátil to bolo o čosi jednoduchšie.

Palec hore za to, že ste vždy pohotovo reagovali keď bolo treba, velmi chválim vašu rýchlu spätnú väzbu, obdivujem vašu schopnosť riešiť toľké množstvo otázok a vedieť adekvátne pomôcť v tak krátkom čase, to len dosvedčuje vašu odbornosť a profesionalitu, klobúk dole. Bolo to veľmi krásne leto, a ani neviem ako ubehlo, najprv to šlo akosi pomalšie a zrazu si pozerám fotky a už je polovica novembra za mnou, to len potvrdzuje že život sa skladá z okamihov ako sú tieto a vďaka ním vieme lepšie hodnotiť, ale ak by som mohol napísať úplnú pikošku tak by to bolo asi to že som mohol odovzdať obraz ktorý som ručne namaľoval pre nemocnicu v Marylande. Najviac ma tešilo že som vedel spojiť prácu a zároveň oddych, podarilo sa mi spoznať množstvo ľudí, a obohatiť svoje kontakty, zlepšil som si anglicky jazyk a čo to sa naučil aj po španielsky. Dovoľujem si vám do prílohy poslať aj pár fotografií ktoré mi budú pripomínať tie najsladšie chvíle. Tak určite sa rád pripojím aj v nasledujúcom roku, ak sa žiadne okolností nezmenia. Ešte raz ďakujem za takúto super príležitosť ste jednotka a držím vám palce vo všetkých smeroch.

S pozdravom,
Malý Dominik


Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk